SunMi-L2 мобилен android терминал с 2D скенер Zebra

SunMi-L2 мобилен android терминал с 2D скенер Zebra

SunMi-L2 мобилен android терминал с 2D скенер Zebra

  • Код на продукта: SUNMI-L2 4G/2D
  • Наличност: В наличност
  • 1,198.00лв.

Възможни варианти


SunMI L2 е изключително здрав и надежден мобилен андроид терминал, с широко приложение. Разполага с клас на защита IP67, което прави този хенд хелд терминал най-добрият помощник при тежки условия на работа като мобилна търговия, логистика, куриерски фирми, складове, ресторанти и други. Със своя 4G модул, SunMI L2 прави възможен не само преносът на данни, но и функцията за  разговори по телефона. Това е причината, поради която това устройство се предпочита от куриерските и логистичните компании.

С интегрирания Zebra 1D / 2D скенер, SunMI L2 извежда мобилността и сканирането на едно качествено ново ниво. Устройството е толкова компактно, че можете да работите с него само с една ръка, без да се притеснявате, дали ще го изпуснете. 

С включения  SunMI cloud портал ще имате пряк мониторинг на всички Ваши L2 и SunMI устройства. Можете лесно да проверите здравословното им състояние, географското местоположение на устройството, живота и състоянието на батерията, работния период и най-важното - директно дистанционно управление на android терминалите SunMI. Това дава възможност да се работи директно с устройството, да се осъществява дистанционна поддръжка, дистанционно инсталиране-деинсталиране на приложения, персонализирано стартиране на операционната система, режим КИОСК, заключване на приложения,  и много, много други.

SunMI е бранд на големия китайски производител Xiao Mi.


Продължете с покупките